Verhuur

Filteren 14 resultaten

De vijf zekerheden van Schippers Lease

Persoonlijke aandacht

Deze staat bij ons met stip bovenaan. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar de wensen. We denken niet alleen mee, maar ook een stap verder. Zo komen we altijd tot het beste advies.

Lokaal betrokken

Wij kennen regio als geen ander en leren ook u graag kennen. Dat is voor ons de basis om prettig zaken te doen.

Scherpe en transparante tarieven

Wij zoeken voor u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. En de voorwaarden? Daar zijn wij transparant en helder over. Zo kunt u snel en zorgeloos op weg en houdt u grip op mobiliteitskosten.

Gemakkelijk geregeld

U heeft een bedrijf te runnen of gewoon een auto voor een dag huren. Dan wil u niet bezig zijn met allerlei randvoorwaarden. Snappen we. Wat uw vraag ook is; één belletje en wij regelen het.

Korte lijnen

Liefst een vast contactpersoon, waarmee u snel kan schakelen en waarmee het contact lekker laagdrempelig is? Wij werken niet anders.

Voorwaarden

De algemene voorwaarden Bovag verhuur zijn van toepassing. Deze kunt u vinden onderaan de pagina bij algemene voorwaarden.

Huurperiode

De huurtijd loopt van 8:30 tot de volgende dag 8:30

Borg & controle

Voor het huren van een auto dient u bij het ophalen de borg van € 250,- te voldoen per pin. Contant is niet mogelijk. Tevens controleren wij uw rijbewijs en gegevens in het landelijk waarschuwingssysteem Elena. Voor meer informatie kijk op https://www.bovag.nl/elena

Pechhulp

Alle verhuurauto’s en bedrijfsauto’s hebben een pechhulppas voor Europa. Pechhulp nodig voor een Hyundai? +31 20 851 22 22. Pechhulp nodig voor een Fiat? 00 800 3428 00 00.

Tarieven

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en 100km vrij per dag voor personenauto’s, 100km vrij voor bedrijfsauto’s. Meerprijs per km is € 0,18.

Verzekering

Alle verhuurauto’s en bedrijfsauto’s zijn volledig casco verzekerd inclusief schadeverzekering voor inzittenden. Bij een eventuele schade is het eigen risico € 750,-. Dit bedrag is terug te brengen tot € 350,- voor € 9,- per dag

Track & Trace

Alle huurauto’s en bedrijfsauto’s zijn voorzien van een Track & Trace systeem.