Over ons

Schippers Lease

helpt u goed op weg

Wij zijn de regionale partner voor autolease en verhuur. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en zijn sterk in advies op maat. Of u ons nu inschakelt voor het beheer van uw complete wagenpark of een enkele auto bij ons huurt: wij regelen het. Van advies tot contract en het rijklaar maken van de auto’s. Bij Schippers Lease is het snel, gemakkelijk en zonder zorgen geregeld.

“Wist u dat het mogelijk is om jong gebruikte auto’s te leasen? Ik bespreek graag de voordelen met u.”

De vijf zekerheden van Schippers Lease

Persoonlijke aandacht

Deze staat bij ons met stip bovenaan. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar de wensen. We denken niet alleen mee, maar ook een stap verder. Zo komen we altijd tot het beste advies.

Lokaal betrokken

Wij kennen regio als geen ander en leren ook u graag kennen. Dat is voor ons de basis om prettig zaken te doen.

Scherpe en transparante tarieven

Wij zoeken voor u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. En de voorwaarden? Daar zijn wij transparant en helder over. Zo kunt u snel en zorgeloos op weg en houdt u grip op mobiliteitskosten.

Gemakkelijk geregeld

U heeft een bedrijf te runnen of gewoon een auto voor een dag huren. Dan wil u niet bezig zijn met allerlei randvoorwaarden. Snappen we. Wat uw vraag ook is; één belletje en wij regelen het.

Korte lijnen

Liefst een vast contactpersoon, waarmee u snel kan schakelen en waarmee het contact lekker laagdrempelig is? Wij werken niet anders.

10
10
uitstekende en vriendelijke service van Henk ten Bolscher !

Zie bovenstaande

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9.2
Klanten gaven ons totaal gemiddeld een 9.2 op basis van 1064 beoordelingen