Shortlease

Schippers Shortlease

Shortlease is een flexibel leasecontract voor een korte periode. Shortlease is ideaal wanneer u voor enkele maanden een personenauto of een bedrijfsauto nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een nieuwe medewerker met een tijdelijk contract, of voor een uitzendkracht. U kunt uw shortlease contract na 1 maand, per dag opzeggen.

Wilt u ook goedkoop shortleasen? Betaal niet teveel per maand en vraag vandaag nog een offerte aan.

Bent u op zoek naar de beste shortlease oplossing?

Schippers Lease is uw partner voor shortlease. Wij regelen binnen 24 uur dat u of uw medewerker een auto heeft. U kunt ons mailen; info@schipperslease.nl of bellen op 0548-512565.

De vijf zekerheden van Schippers Lease

Persoonlijke aandacht

Deze staat bij ons met stip bovenaan. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar de wensen. We denken niet alleen mee, maar ook een stap verder. Zo komen we altijd tot het beste advies.

Lokaal betrokken

Wij kennen regio als geen ander en leren ook u graag kennen. Dat is voor ons de basis om prettig zaken te doen.

Scherpe en transparante tarieven

Wij zoeken voor u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. En de voorwaarden? Daar zijn wij transparant en helder over. Zo kunt u snel en zorgeloos op weg en houdt u grip op mobiliteitskosten.

Gemakkelijk geregeld

U heeft een bedrijf te runnen of gewoon een auto voor een dag huren. Dan wil u niet bezig zijn met allerlei randvoorwaarden. Snappen we. Wat uw vraag ook is; één belletje en wij regelen het.

Korte lijnen

Liefst een vast contactpersoon, waarmee u snel kan schakelen en waarmee het contact lekker laagdrempelig is? Wij werken niet anders.

Lease keuzehulp

Wilt u een auto leasen, maar weet u niet goed welke leasevorm interessant voor u is?

Vul dan onze online keuzehulp in. Binnen enkele klikken, het juiste advies