Netto operational lease

Wilt u graag zelf het onderhoud, banden, en de verzekering zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease interessant voor u. Deze vorm van lease wordt ook wel off-balance financiering genoemd, met behoud van eigen beheer over het voertuig. Bij deze leasevorm ligt het juridisch en financieel eigendom bij Schippers Lease. Het voertuig staat, net zoals bij Operational Lease op de balans van Schippers Lease. Dit geeft u ruimte in liquiditeit om te ondernemen. Wilt u na afloop van het leasecontract de auto graag overnemen? Ook dit is mogelijk bij Netto Operational Lease.

De vijf zekerheden van Schippers Lease

Persoonlijke aandacht

Deze staat bij ons met stip bovenaan. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar de wensen. We denken niet alleen mee, maar ook een stap verder. Zo komen we altijd tot het beste advies.

Lokaal betrokken

Wij kennen regio als geen ander en leren ook u graag kennen. Dat is voor ons de basis om prettig zaken te doen.

Scherpe en transparante tarieven

Wij zoeken voor u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. En de voorwaarden? Daar zijn wij transparant en helder over. Zo kunt u snel en zorgeloos op weg en houdt u grip op mobiliteitskosten.

Gemakkelijk geregeld

U heeft een bedrijf te runnen of gewoon een auto voor een dag huren. Dan wil u niet bezig zijn met allerlei randvoorwaarden. Snappen we. Wat uw vraag ook is; één belletje en wij regelen het.

Korte lijnen

Liefst een vast contactpersoon, waarmee u snel kan schakelen en waarmee het contact lekker laagdrempelig is? Wij werken niet anders.

Lease keuzehulp

Wilt u een auto leasen, maar weet u niet goed welke leasevorm interessant voor u is?

Vul dan onze online keuzehulp in. Binnen enkele klikken, het juiste advies

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Laat het ons weten!