Financial Lease

Financial Lease bij Schippers

Vanuit onze 5 zekerheden garanderen wij u de beste financial lease oplossing. In het onderstaande overzicht kunt u uw eigen leaseprijs direct uitrekenen. Ontvangt u liever een persoonlijk offerte op maat? Vraag vandaag nog een offerte aan en wij nemen binnen 4 uur (tijdens werktijden) contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken op 0548-512565 of op info@schipperslease.nl

Huidige voorraad

Filteren 89 resultaten

Prijs

Brandstof

Kilometerstand

Waarom kiezen voor Financial Lease

Financial Lease is een on-balance financiering waarbij u economisch eigenaar bent van de auto. U kunt de auto fiscaal activeren en afschrijven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Laat het ons weten!

  De vijf zekerheden van Schippers Lease

  Persoonlijke aandacht

  Deze staat bij ons met stip bovenaan. Wij nemen de tijd voor elke klant en luisteren goed naar de wensen. We denken niet alleen mee, maar ook een stap verder. Zo komen we altijd tot het beste advies.

  Lokaal betrokken

  Wij kennen regio als geen ander en leren ook u graag kennen. Dat is voor ons de basis om prettig zaken te doen.

  Scherpe en transparante tarieven

  Wij zoeken voor u altijd de meest kostenefficiënte oplossing. En de voorwaarden? Daar zijn wij transparant en helder over. Zo kunt u snel en zorgeloos op weg en houdt u grip op mobiliteitskosten.

  Gemakkelijk geregeld

  U heeft een bedrijf te runnen of gewoon een auto voor een dag huren. Dan wil u niet bezig zijn met allerlei randvoorwaarden. Snappen we. Wat uw vraag ook is; één belletje en wij regelen het.

  Korte lijnen

  Liefst een vast contactpersoon, waarmee u snel kan schakelen en waarmee het contact lekker laagdrempelig is? Wij werken niet anders.

  Lease keuzehulp

  Wilt u een auto leasen, maar weet u niet goed welke leasevorm interessant voor u is?

  Vul dan onze online keuzehulp in. Binnen enkele klikken, het juiste advies