Alles in ons aanbod

Fiat Dobló Cargo

1.6 MJ L1H1 ECO JET | Airco | Navigatie | Cruise Control

Bijzondere opties

  • Navigatie
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem
  • Airco

Video

Alles over de auto

Over de Fiat Dobló Cargo

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Fiat Doblò Cargo uit 2019. Er staat 143170 kilometer op de teller. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

In de Fiat Doblò Cargo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Deze Fiat Doblò Cargo is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Fiat wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Het is de combinatie van rijplezier en elegantie die Italiaanse auto's zo onweerstaanbaar maakt. Kijk maar naar deze Fiat Doblò Cargo. De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is 143170, hij is van het bouwjaar 2019. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Fiat helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Deze Fiat Doblò Cargo is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Kilometerstand 143.170 km
Bouwjaar 2019
Kleur wit
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 3
APK geldig tot 01 november 2024
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 105 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1598cc
Topsnelheid 170 km/h
Gewicht 1.295 kg
Wielbasis 275 cm
Lengte 441 cm
Breedte 183 cm
Hoogte 190 cm

Opties

Infotainment
Navigatie Navigatiesysteem Multimedia-voorbereiding Radio MP3-speler
Interieur
Cruise control Airco Stuurbekrachtiging Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuur verstelbaar Elektrische ramen voor Tussenschot volledig Boordcomputer
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Brake Assist System Anti doorSlip Regeling Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Elektronisch Stabiliteits Programma
Overige
Achteropkomend verkeer waarschuwing centrale vergrendeling met afstandsbediening Bluetooth Audio-pakket Start&Stop-systeem
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

Energielabel
Verbruik (gemiddeld) 5.1 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 4.4 liter per 100km
CO2 uitstoot 134 gram per kilometer

Bereken uw leaseprijs

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Robin Geerling
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0548 - 512 565

Prijs exclusief btw
o.b.v. 1.000 km per maand
Per maand € 145
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 7.900 (excl. btw)