Alles in ons aanbod

Hyundai Tucson

1.6 GDi Comfort | Navigatie | 17'' velgen |

Bijzondere opties

  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achterbank verwarmd
  • Airco (automatisch)
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Trekhaak
  • Navigatiesysteem full map
  • Cruise control

Video

Alles over de auto

Over de Hyundai Tucson

New Thinking. New Possibilities volgens de Zuid-Koreaanse aanpak. Da's Hyundai. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Hyundai Tucson voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve verlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. In deze Hyundai vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Kilometerstand 68.521 km
Bouwjaar 2018
Kleur grijs
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 05 januari 2026
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 132 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1591cc
Topsnelheid 182 km/h
Gewicht 1.354 kg
Trekgewicht 1.400 kg
Wielbasis 267 cm
Lengte 448 cm
Breedte 185 cm
Hoogte 166 cm

Opties

Overige
Achteropkomend verkeer waarschuwing Dab centrale vergrendeling met afstandsbediening extra getint glas achter
Interieur
Achterbank verwarmd Airco (automatisch) Voorstoelen verwarmd Cruise control Elektrische ramen voor en achter Achterbank in delen neerklapbaar Bagage-scheidingsnet Armsteun voor Binnenspiegel automatisch dimmend Lederen stuurwiel en versnellingspook Regensensor Lendesteunen (verstelbaar)
Exterieur
Lichtmetalen velgen 17" Trekhaak Koplampen adaptief Parkeersensor voor Elektronische remkrachtverdeling LED dagrijverlichting Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED achterlichten Buitenspiegels met verlichting Chroom delen exterieur Parkeersensor achter Warmtewerend glas mistlampen voor Dakrails Dimlichten automatisch
Infotainment
Navigatiesysteem full map Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Veiligheid
Airbag(s) hoofd voor Brake Assist System Airbag(s) side voor Rijstrooksensor Airbag passagier Anti doorSlip Regeling Achteruitrijcamera Elektronisch Stabiliteits Programma Hill hold functie Verkeersbord detectie Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) hoofd achter Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem

Milieu

EnergielabelD
Verbruik (gemiddeld) 6.3 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.4 liter per 100km
CO2 uitstoot 147 gram per kilometer

Bereken uw leaseprijs

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Rutger Dam Wichers
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0548 - 512 565

Prijs exclusief btw
o.b.v. 1.000 km per maand
Per maand € 301
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 19.900